A piskótalapokhoz:
A kekszes krémhez:
A tutti-frutti krémhez:
A habhoz:
Jó étvágyat!
Molnár Andrea receptje.
- 2 × 4 tojás
- 2 × 4 evőkanál porcukor
- 2 × 2 evőkanál kakaópor
- 2 × 2 evőkanál liszt
- 2 × 1/2 csomag sütőpor
A kekszes krémhez:
- 3 × 10 dkg étcsokoládé
- 1/2 rum aroma
- 2 evőkanál sárgabaracklekvár
- 2 evőkanál darált keksz
A tutti-frutti krémhez:
- 2 csomag tutti-frutti ízű pudingpor
- 2 evőkanál liszt
- 1 liter tej
- 15 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
A habhoz:
- 5 dl habtejszín
- 2 csomag vaníliás cukor
- kevés zselatin
Jó étvágyat!
Molnár Andrea receptje.
Elkészítése itt található: