A tésztához:
A krémhez a pudingot a tejjel és a cukorral megfőzzük. A tésztáról lehúzzuk a papírt, és legkisebb pogácsaformával köröket szúrunk ki belőle. Két-két darabot összeragasztunk tetszés szerinti mennyiségű pudinggal. A margarinnal, a tejjel, a cukorral és a kakaóval sűrű krémet főzünk, és minden korongot megforgatunk benne, majd a kókuszreszelékben meghempergetjük. Megolvasztjuk a tortabevonót, és minden kozák sapka tetejére teszünk belőle. Fogyasztásig hűtőbe, vagy hideg helyre tesszük.
Kránicz Györgyi receptje.
Még több recept, konyhai praktikák és tanácsok a Györgyiségek Facebook oldalon.
- 6 tojás
- 4 evőkanál cukor
- 5 csapott evőkanál liszt
- 1 csomag sütőpor
- 2 evőkanál kakaópor
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 4 dl tej
- 3 evőkanál cukor
- 12,5 dkg margarin
- 3 evőkanál cukor
- 2 evőkanál kakaópor
- 1 dl tej
- 10 dkg kókuszreszelék
- 5 dkg tortabevonó csokoládé
A krémhez a pudingot a tejjel és a cukorral megfőzzük. A tésztáról lehúzzuk a papírt, és legkisebb pogácsaformával köröket szúrunk ki belőle. Két-két darabot összeragasztunk tetszés szerinti mennyiségű pudinggal. A margarinnal, a tejjel, a cukorral és a kakaóval sűrű krémet főzünk, és minden korongot megforgatunk benne, majd a kókuszreszelékben meghempergetjük. Megolvasztjuk a tortabevonót, és minden kozák sapka tetejére teszünk belőle. Fogyasztásig hűtőbe, vagy hideg helyre tesszük.
Kránicz Györgyi receptje.
Még több recept, konyhai praktikák és tanácsok a Györgyiségek Facebook oldalon.
Elkészítése itt található: