Megosztás
Nyomtasd ki!
Fehér tészta:
5 tojásfehérjét kemény habbá verünk, a vége felé 15 dkg cukrot szórunk bele. 15 dkg kókuszreszeléket 2 evőkanál rétesliszttel és fél csomag sütőporral elkeverünk, és óvatosan a habba keverjük, majd fél citrom levét. Előmelegített sütőben sütjük.
Barna tészta:
5 tojásfehérjét 15 dkg cukorral kemény habbá verünk. 15 dkg darált diót,
3 evőkanál kakaóporral, 2 evőkanál rétesliszttel és fél csomag sütőporral összekeverünk, és óvatosan a habba keverjük. Ezt is megsütjük. Krém: 10 tojássárgáját egy csomag vaníliás cukorral, és 20 dkg kristálycukorral kikeverünk, 1 csomag vaníliás pudingport keverünk hozzá, majd 3 dl tejet, és sűrűre főzzük. Tűzről levéve kicsit hűlni hagyjuk, majd 25 dkg rámát keverünk apránként bele. Összeállítás: Fehér tészta + krém 3/4 része + barna tészta + a maradék krém. Tetejét kókusz reszelékkel kell megszórni.
Díszítés:
Raffaello,
mandulaforgács
5 tojásfehérjét kemény habbá verünk, a vége felé 15 dkg cukrot szórunk bele. 15 dkg kókuszreszeléket 2 evőkanál rétesliszttel és fél csomag sütőporral elkeverünk, és óvatosan a habba keverjük, majd fél citrom levét. Előmelegített sütőben sütjük.
Barna tészta:
5 tojásfehérjét 15 dkg cukorral kemény habbá verünk. 15 dkg darált diót,
3 evőkanál kakaóporral, 2 evőkanál rétesliszttel és fél csomag sütőporral összekeverünk, és óvatosan a habba keverjük. Ezt is megsütjük. Krém: 10 tojássárgáját egy csomag vaníliás cukorral, és 20 dkg kristálycukorral kikeverünk, 1 csomag vaníliás pudingport keverünk hozzá, majd 3 dl tejet, és sűrűre főzzük. Tűzről levéve kicsit hűlni hagyjuk, majd 25 dkg rámát keverünk apránként bele. Összeállítás: Fehér tészta + krém 3/4 része + barna tészta + a maradék krém. Tetejét kókusz reszelékkel kell megszórni.
Díszítés:
Raffaello,
mandulaforgács
Köszönjük a receptet Kajtár Anitának