Megosztás
Nyomtasd ki!
Tészta:
- 2 tojás
- 3 evőkanál porcukor
- 4 evőkanál langyos méz
- 5 dkg vaj
- 45 dkg liszt
- 5 + 2 evőkanál tej
- 1 csapott teáskanál szódabikarbóna
- pár csepp citromlé
- 2 evőkanál kakaópor
Krém:
- 2 csomag hólabda pudingpor (CBA-ban kapható)
- 7 dl tej
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- kakaópor
Máz:
- 1 tojásfehérje
- fél citrom leve
- 20 dkg porcukor
A krémhez a tejben felfőzzük a pudingot. Egy másik tálban habosra keverjük a margarint a porcukorral. A kihűlt pudinghoz hozzáadjuk a cukros margarint, jól kihabosítjuk, majd 1/3 részébe ízlés szerint kakaóport keverünk, így kétféle krémet kapunk.
Összeállítjuk a süteményt:
- barna lap
- sárga krém
- sárga lap
- barna krém
- sárga lap
- sárga krém
- barna lap
- citrommáz
Molnár Andrea receptje.
Elkészítése itt található: