Málnás csodapalacsinta-torta


Megosztás

 
Nyomtasd ki! Print Friendly and PDF
 
  • 20 db vékony palacsinta
  • 2 csomag vaníliás pudingpor
  • 2 csomag málnás pudingpor
  • 1,5 csomag babapiskóta (kb. 30 dkg)
  • 1 főzet kávé
  • 1 db rum aroma
  • 8 evőkanál kristálycukor
  • fahéj
  • 8-8 dl tej
  • instant kakaópor
  • friss málna
  • 3 dl cukrozott habtejszín
Egy 26 cm-es kapcsos tortaformát folpackkal kibélelünk. A kávét a rum aromával összekeverjük, majd a babapiskótákat megmártogatjuk benne. A forma alját kirakjuk babapiskótával úgy, hogy ne legyen hézag közötte. A 2 csomag vaníliás pudingot megfőzzük 4 evőkanál cukorral, 8 dl tejben, majd még melegen a babapiskótára simítjuk. A palacsintákat megtöltjük kakaóporral, összetekerjük, majd csigaformában fölhajtjuk. A puding tetejére tesszük úgy, hogy kívülről haladunk befelé. A málnás pudingokat megfőzzük 4 evőkanál cukorral, 8 dl tejben, és ezt is még melegen a palacsinta tetejére öntjük. Málnaszemekkel kirakjuk. 3 dl tejszínhabot felverünk jó keményre, és a torta tetejére simítjuk. Hűtőben jól lehűtjük.
Jó étvágyat! :)
Váradi Gabriella receptje.


Forrás itt található:

Megosztás




 







http://ezatutirecept.blogspot.com/2015/02/bolyi-turos-lepeny-nagyon-szeretjuk.html