Megosztás
Nyomtasd ki!
A tésztához:
A krémhez való tej egy részében elkeverjük a pudingporokat. A többi tejet a cukorral főni tesszük. Ha forr, hozzáöntjük a pudingporos tejet, és kevergetve, sűrűre főzzük. Ezután időnként megkeverve kihűtjük a pudingot. Ha már majdnem hideg, hozzáadjuk a margarint, és habosra keverjük. Bevonjuk a krémmel a süti tetejét. Megszórjuk csokireszelékkel, vagy tortadarával.
Néhány óra múlva szeletelhetjük.
Sándor Andrea receptje a Receptnaplójából.
- 1,5 dl étolaj
- 25 dkg cukor
- 5 tojás
- 2 evőkanál kakaópor
- 1,2 dl tej
- 45 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 4 nagy őszibarack
- 2 csomag tejszínízű pudingpor
- 5 dl tej
- 12 dkg cukor
- 25 dkg margarin
- csokireszelék, vagy tortadara
A krémhez való tej egy részében elkeverjük a pudingporokat. A többi tejet a cukorral főni tesszük. Ha forr, hozzáöntjük a pudingporos tejet, és kevergetve, sűrűre főzzük. Ezután időnként megkeverve kihűtjük a pudingot. Ha már majdnem hideg, hozzáadjuk a margarint, és habosra keverjük. Bevonjuk a krémmel a süti tetejét. Megszórjuk csokireszelékkel, vagy tortadarával.
Néhány óra múlva szeletelhetjük.
Sándor Andrea receptje a Receptnaplójából.
Forrás itt található: