Gesztenyekrémes torta gránátalma magokkal


Megosztás

 


Hozzávalók : az angyalok eledele piskótához
 42 dkg (kb.12 db) tojásfehérje, 
12 dkg cukor, 
10 dkg liszt, 
2 dkg étkezési keményítő, 
10 dkg porcukor, 1 evőkanál citromlé,
 2 evőkanál tejszín, 
1 teáskanál vanília kivonat,
 csipetnyi só;

a csokoládés krémhez

 20 dkg 50 %-os csokoládé, 
20 dkg vaj, 
2 evőkanál porcukor,
 1 dl tejszín 
 
a gesztenyés krémhez

25 dkg gesztenyepüré, 
1 tasak vaníliás pudingpor, 
5 evőkanál cukor, 
5 dl tej, 
2 dl habtejszín, 
10 g zselatin,
 rumeszencia
 
a díszítéshez

2 dl habtejszín, 
1 gránátalma




Elkészítése itt található:

Megosztás




 







http://ezatutirecept.blogspot.com/2015/02/bolyi-turos-lepeny-nagyon-szeretjuk.html