Megosztás
Hozzávalók
a piskótalaphoz:
4 tojás, 4 evőkanál cukor, 2 evőkanál liszt, 2 evőkanál étkezési keményítő, 1 evőkanál olaj;
a krémhez:
35 dkg tehéntúró, 2 dl joghurt, 2 dl tejszín, 12 dkg porcukor, 1 rúd vanília, fél citrom héja, 10 g zselatin, 0,5 dl tej, 2 gerezd muskotály szőlő;
a díszítéshez:
2 dl habtejszín, 1 gerezd muskotály szőlő, dekorgyöngy
a piskótalaphoz:
4 tojás, 4 evőkanál cukor, 2 evőkanál liszt, 2 evőkanál étkezési keményítő, 1 evőkanál olaj;
a krémhez:
35 dkg tehéntúró, 2 dl joghurt, 2 dl tejszín, 12 dkg porcukor, 1 rúd vanília, fél citrom héja, 10 g zselatin, 0,5 dl tej, 2 gerezd muskotály szőlő;
a díszítéshez:
2 dl habtejszín, 1 gerezd muskotály szőlő, dekorgyöngy
Elkészítése itt található: