Tészta:
60 dkg liszt
8 dkg zsír
25 dkg cukor
fél dl tej
2 mandula aroma
1-2 mokkáskanál szalalkáli
Krém:
8 dl tej
3 csomag vaníliás pudingpor
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
A hozzávalókból tésztát gyúrunk, és 3 lapot sütünk belőle nagy gáztepsiben. Ha kihűlt, vaníliás krémmel töltjük meg a lapokat, amelyhez a pudingokat a tejben megfőzzük, kihűtjük, majd összedolgozzuk az előzőleg habosra kikavart porcukros margarinnal. A tetejét olvasztott csokoládéval vonjuk be. Másnap szeleteljük.
Lévai Györgyné receptje.
Ha neked is tetszett a recept, oszd meg másokkal! Köszönjük!60 dkg liszt
8 dkg zsír
25 dkg cukor
fél dl tej
2 mandula aroma
1-2 mokkáskanál szalalkáli
Krém:
8 dl tej
3 csomag vaníliás pudingpor
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
A hozzávalókból tésztát gyúrunk, és 3 lapot sütünk belőle nagy gáztepsiben. Ha kihűlt, vaníliás krémmel töltjük meg a lapokat, amelyhez a pudingokat a tejben megfőzzük, kihűtjük, majd összedolgozzuk az előzőleg habosra kikavart porcukros margarinnal. A tetejét olvasztott csokoládéval vonjuk be. Másnap szeleteljük.
Lévai Györgyné receptje.
Forrás itt található: