Puncsos szelet

KÉP


Tészta:
10 tojás
10 evőkanál kristálycukor
10 evőkanál liszt
1 csomag sütőpor

Krém:
2 csomag puncs pudingpor
8 dl tej
20 dkg porcukor
25 dkg margarin
5 dkg mazsola
1 üveg rumaroma

Díszítés:
reszelt étcsokoládé
tejszínhab
meggy

A mazsolát beáztatjuk a rumaromába. Megsütjük a piskótát. A tejjel, 10 dkg cukorral megfőzzük a pudingot, majd hagyjuk kihűlni. A margarint kikeverjük a maradék cukorral. Összekeverjük a két krémet, majd hozzáadjuk a rumos mazsolát is. A kihűlt piskótát kettévágjuk, megkenjük a krém felével, rátesszük a második lapot, és a maradék krémmel megkenjük a tetejét. Ízlés szerint díszítjük. Másnap szeleteljük.

Balog Erika receptje.

Ha neked is tetszett a recept, oszd meg másokkal! Köszönjük!
Forrás és még több receptek:



Megosztás




 







http://ezatutirecept.blogspot.com/2015/02/bolyi-turos-lepeny-nagyon-szeretjuk.html