Tiramisu őzgerincben


Megosztás

 
Nyomtasd ki! Print Friendly and PDF
 
  • 5 dl feketekávé
  • 250 g mascarpone
  • 3 evőkanál cukor
  • 1 csomag Dr. Oetker tejszínízű habpor
  • 3 dl tej
  • 1 csomag babapiskóta
  • kakaópor
A tejszínhabport a tejjel összekeverjük, és habverővel kemény habbá verjük. A mascarponét kikeverjük a cukorral, 2 dl feketekávéval és a tejszínhabbal. A babapiskótát egyenként belemártogatjuk a megmaradt 3 dl feketekávéba, vigyázva hogy el ne ázzon. Egy őzgerincformát kibélelünk sütőpapírral, és az alját kirakjuk babapiskótával. Erre egy sor krém, megint babapiskóta, majd krém. A tetejét babapiskótával zárjuk. Másnapig hűtőben tartjuk, kiborítjuk, lehúzzuk róla a papírt, és lehet fogyasztani.

Kránicz Györgyi receptje.


Forrás itt található:

Megosztás




 







http://ezatutirecept.blogspot.com/2015/02/bolyi-turos-lepeny-nagyon-szeretjuk.html