Megosztás
Nyomtasd ki!
A tésztához:
A töltelékhez:
Én még ribizlit is szórtam bele sütés előtt, nem rontja el a gyümölcs. Jól lehűtjük, és szeleteljük. Nagyon finom sütemény, hidegen szinte üdítő a melegekben. Egyszerű és nagyszerű, jó étvágyat kívánok hozzá!
Császár Eta receptje az Eta hagyományos tortái oldalról.
- 4 tojás
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csomag sütőpor
- 1 dl víz
- 1 dl olaj
- 20 dkg porcukor
- 20 dkg finomliszt
- 1 evőkanál kakaópor
A töltelékhez:
- 1 liter tej
- 2 csomag vaníliás, vagy tejszínízű pudingpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 4 evőkanál kristály cukor
- 8 dl tejföl
- 1 csomag vaníliás cukor
- 4 evőkanál kristálycukor
Én még ribizlit is szórtam bele sütés előtt, nem rontja el a gyümölcs. Jól lehűtjük, és szeleteljük. Nagyon finom sütemény, hidegen szinte üdítő a melegekben. Egyszerű és nagyszerű, jó étvágyat kívánok hozzá!
Császár Eta receptje az Eta hagyományos tortái oldalról.
Forrás itt található: