GESZTENYÉVEL TÖLTÖTT PULYKA ASZALT SZILVÁVAL


Megosztás

 
Nyomtasd ki! Print Friendly and PDF
 
 

20 szelet bacon
1 pulykamell - 80 dkg
1 csomag gesztenyemassza
aszalt szilva, amit előtte vörösborban áztattunk
só,bors

A bacon felét fóliára fektetjük egymás mellé úgy, hogy kicsit fedjék egymást.
Ráfektetjük a kiterített pulykamellet, és a maradék baconnal leterítjük úgy, ahogy kívül.
Sózzuk-borsozzuk, megkenjük a gesztenyemasszával és megszórjuk az aszalt szilvával.
A fólia segítségével feltekerjük és egy sütőpapírral bélelt hosszúkás tepsibe fektetjük.
190 fokon készre sütjük.



Forrás itt található:

Megosztás




 







http://ezatutirecept.blogspot.com/2015/02/bolyi-turos-lepeny-nagyon-szeretjuk.html