Hozzávalók egy 26 centis kapcsos tortaformához:
a tésztához:
5 dkg törökmogyoró
5 dkg tejcsokoládé
10 dkg babapiskóta
15 dkg marcipán
10 dkg margarin
a krémhez:
15 dkg tehéntúró
1 citrom
50 dkg krémsajt (pl. Philadelphia)
7-8 dkg porcukor
6 lap zselatin
5 dl tejszín
1 csomag vaníliás cukor
a díszítéshez:
5 dl tejszín
1 csomag vaníliás cukor
1 csomag habfixáló
pár csepp ételfesték, színes szórócukor
Ha neked is tetszett a recept, oszd meg másokkal! Köszönjük!
a tésztához:
5 dkg törökmogyoró
5 dkg tejcsokoládé
10 dkg babapiskóta
15 dkg marcipán
10 dkg margarin
a krémhez:
15 dkg tehéntúró
1 citrom
50 dkg krémsajt (pl. Philadelphia)
7-8 dkg porcukor
6 lap zselatin
5 dl tejszín
1 csomag vaníliás cukor
a díszítéshez:
5 dl tejszín
1 csomag vaníliás cukor
1 csomag habfixáló
pár csepp ételfesték, színes szórócukor
Elkészítése itt található: