KÉP
Hozzávalók:
a morzsás tésztához:
15 dkg finomliszt
5 dkg étkezési keményítő
10 dkg őrölt mogyoró
15 dkg kristálycukor
1 kávéskanál őrölt fahéj
15 dkg Rama margarin
a töltelékhez:
80 dkg meggy
a tésztához:
25 dkg Rama margarin
25 dkg kristálycukor
csipet só
1 csomag vaníliás cukor
1 citrom reszelt héja
4 evőkanál 100 %-os narancslé
5 tojás
30 dkg finomliszt
1 csomag sütőpor
10 dkg étcsokoládé (55 %-os)
Ha neked is tetszett a recept, oszd meg másokkal! Köszönjük!
a morzsás tésztához:
15 dkg finomliszt
5 dkg étkezési keményítő
10 dkg őrölt mogyoró
15 dkg kristálycukor
1 kávéskanál őrölt fahéj
15 dkg Rama margarin
a töltelékhez:
80 dkg meggy
a tésztához:
25 dkg Rama margarin
25 dkg kristálycukor
csipet só
1 csomag vaníliás cukor
1 citrom reszelt héja
4 evőkanál 100 %-os narancslé
5 tojás
30 dkg finomliszt
1 csomag sütőpor
10 dkg étcsokoládé (55 %-os)
Elkészítése itt található: