Tejszínes-joghurtos málnás kocka




Piskóta:
10 tojás
20 dkg cukor
20 dkg liszt

Krém:
30 dkg málna
16 dkg porcukor
3 dl málnás joghurt
1 csomag málnás, vagy vaníliás pudingpor
4 dl habtejszín
1 csomag habfixáló

Díszítés:
málna

A tészta hozzávalóiból 2 piskótalapot készítünk közepes méretű tepsiben.
A krémhez a málnát összekeverjük a porcukorral, majd félrerakjuk levet ereszteni. Ezután a levéhez hozzákeverjük a pudingport, és a joghurttal együtt sűrűre főzzük. Finoman beleforgatjuk a málnaszemeket, majd kihűtjük. A tejszínt felverjük a fixálóval, és egy részét a krémhez keverjük.
A két lap közé simítjuk a krémet (hagyjunk belőle a díszítéshez), majd egy réteg tejszínhab következik. A tetejét megkenjük a maradék krémmel, és díszíthetjük tejszínhabbal, málnával.

Czine Zsuzsanna receptje.

Ha neked is tetszett a recept, oszd meg másokkal! Köszönjük!



Forrás és még több recept itt található:


Süti ajánlataink:

Megosztás




 







http://ezatutirecept.blogspot.com/2015/02/bolyi-turos-lepeny-nagyon-szeretjuk.html