Piskóta:
10 tojás
20 dkg cukor
20 dkg liszt
Krém:
30 dkg málna
16 dkg porcukor
3 dl málnás joghurt
1 csomag málnás, vagy vaníliás pudingpor
4 dl habtejszín
1 csomag habfixáló
Díszítés:
málna
A tészta hozzávalóiból 2 piskótalapot készítünk közepes méretű tepsiben.
A krémhez a málnát összekeverjük a porcukorral, majd félrerakjuk levet ereszteni. Ezután a levéhez hozzákeverjük a pudingport, és a joghurttal együtt sűrűre főzzük. Finoman beleforgatjuk a málnaszemeket, majd kihűtjük. A tejszínt felverjük a fixálóval, és egy részét a krémhez keverjük.
A két lap közé simítjuk a krémet (hagyjunk belőle a díszítéshez), majd egy réteg tejszínhab következik. A tetejét megkenjük a maradék krémmel, és díszíthetjük tejszínhabbal, málnával.
Czine Zsuzsanna receptje.
Ha neked is tetszett a recept, oszd meg másokkal! Köszönjük!
10 tojás
20 dkg cukor
20 dkg liszt
Krém:
30 dkg málna
16 dkg porcukor
3 dl málnás joghurt
1 csomag málnás, vagy vaníliás pudingpor
4 dl habtejszín
1 csomag habfixáló
Díszítés:
málna
A tészta hozzávalóiból 2 piskótalapot készítünk közepes méretű tepsiben.
A krémhez a málnát összekeverjük a porcukorral, majd félrerakjuk levet ereszteni. Ezután a levéhez hozzákeverjük a pudingport, és a joghurttal együtt sűrűre főzzük. Finoman beleforgatjuk a málnaszemeket, majd kihűtjük. A tejszínt felverjük a fixálóval, és egy részét a krémhez keverjük.
A két lap közé simítjuk a krémet (hagyjunk belőle a díszítéshez), majd egy réteg tejszínhab következik. A tetejét megkenjük a maradék krémmel, és díszíthetjük tejszínhabbal, málnával.
Czine Zsuzsanna receptje.
Forrás és még több recept itt található:




