Málnás-mézes-babapiskótás szelet





 Tészta:
30 dkg liszt
8 dkg cukor
2 evőkanál méz
2 evőkanál tejföl
5 dkg margarin
1/2 teáskanál szódabikarbóna
2 evőkanál kakaópor

Krém:
2 csomag málnás pudingpor
4 dl tej
2 dl málnaszörp
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
1 csomag babapiskóta
kevés málnaszörp a megforgatáshoz

Máz:
10 dkg tortabevonó csokoládé
kevés étolaj

A tészta hozzávalóiból 35 × 32-cm-es tepsi hátán 2 lapot sütünk. A krémhez a pudingport a málnaszörpben kikeverjük, a tejben felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal simára kidolgozzuk. Az alsó lapra rákenjük a krém felét, rátesszük a málnaszörpben megforgatott babapiskótákat, rákenjük a krém másik felét, majd a másik lappal befedjük. Csokimázzal bevonjuk, és 24 órára hűtőbe tesszük.
Borsi Józsefné Gángó Erika receptje.



Oszd meg te is!



Elkészítéséért kattints az alábbi linkre:
http://webcukraszda.hu/malnas-mezes-babapiskotas-szelet/

Megosztás




 







http://ezatutirecept.blogspot.com/2015/02/bolyi-turos-lepeny-nagyon-szeretjuk.html