Tészta:
60 dkg liszt
15 dkg margarin
25 dkg porcukor
2 tojás
1 csomag sütőpor
A hozzávalókat összeállítjuk és 5 lapot sütünk belőle.
Krém:
25 dkg kristálycukor
2 dl víz
4 csomag vaníliás pudingpor
2 csomag vaníliás cukor
1 liter tej
35 dkg margarin
A kristálycukrot megolvasztjuk és felöntjük 2 dl vízzel. A pudingporokat és a vaníliás cukrot a tejben feloldjuk, hozzáadjuk a karamellizált cukrot, és együtt felfőzzük. A margarint habosra keverjük, a forró pudinggal kikeverjük, majd még forrón megtöltjük a lapokat.
Molnár Andrea receptje.
Forrás:
http://webcukraszda.hu/karamellas-szelet-andi/
60 dkg liszt
15 dkg margarin
25 dkg porcukor
2 tojás
1 csomag sütőpor
A hozzávalókat összeállítjuk és 5 lapot sütünk belőle.
Krém:
25 dkg kristálycukor
2 dl víz
4 csomag vaníliás pudingpor
2 csomag vaníliás cukor
1 liter tej
35 dkg margarin
A kristálycukrot megolvasztjuk és felöntjük 2 dl vízzel. A pudingporokat és a vaníliás cukrot a tejben feloldjuk, hozzáadjuk a karamellizált cukrot, és együtt felfőzzük. A margarint habosra keverjük, a forró pudinggal kikeverjük, majd még forrón megtöltjük a lapokat.
Molnár Andrea receptje.
Forrás:
http://webcukraszda.hu/karamellas-szelet-andi/