Cseresznyés csokitorta




Hozzávalók egy 23 cm átmérőjű tortaformához:
a töltelékhez:
  • 35 dkg kimagozott cseresznye
  • 2 evőkanál rum
a krémhez:
  • 20 dkg étcsokoládé (nálam 64 %-os)
  • 45 dkg tejszín
a tésztához:
  • 14 dkg étcsokoládé (nálam 64 %-os)
  • 3 evőkanál víz
  • 1 evőkanál rum
  • 3 tojás
  • 12,5 dkg vaj
  • 12,5 dkg porcukor
  • 5 dkg liszt
  • 5 dkg pirított mandula
a díszítéshez:
  • csokoládéforgács
  • cukrozatlan kakaópor


Elkészítése itt található:

Megosztás




 







http://ezatutirecept.blogspot.com/2015/02/bolyi-turos-lepeny-nagyon-szeretjuk.html