HOZZÁVALÓK :
1 cs győri édes kakaós keksz
10 dkg olvasztott vaj
A kekszet aprítóban összetörjük, a vajat megolvasztjuk és jól összedolgozzuk, majd egy 22 cm-es kapcsos tortaforma aljába nyomkodjuk. Hűtőbe tesszük dermedni, amíg elkészítjük a krémet:
30 dkg ricotta - vagy helyette túró
porcukor izlés szerint
1 citrom reszelt héja
2 dl hulala tejszín
1 / 2 cs zseletin fix
15 dkg felkockázott datolya
porcukros kakaó
1 cs győri édes kakaós keksz
10 dkg olvasztott vaj
A kekszet aprítóban összetörjük, a vajat megolvasztjuk és jól összedolgozzuk, majd egy 22 cm-es kapcsos tortaforma aljába nyomkodjuk. Hűtőbe tesszük dermedni, amíg elkészítjük a krémet:
30 dkg ricotta - vagy helyette túró
porcukor izlés szerint
1 citrom reszelt héja
2 dl hulala tejszín
1 / 2 cs zseletin fix
15 dkg felkockázott datolya
porcukros kakaó
Elkészítése itt található: