Cappuccinos szelet


Megosztás

 
Tészta:

    4-4 tojásból egy sárga és egy kakaós piskótalap

Krém:

    2 csomag vaníliás pudingpor
    7 dl tej
    25 dkg margarin
    20 dkg porcukor
    10 dkg étcsokoládé
    4 evőkanál instant mogyorós cappuccino por

A tetejére:
    olvasztott csokoládé

Hagyományos módon megsütöm a két piskótalapot, majd hagyom kihűlni. A vaníliás pudingot a tejben felfőzöm és kihűtöm. A margarint a porcukorral habos krémmé kikeverem, és a kihűlt pudinggal összekeverem. A barna piskótára a krém felét rákenem. A tábla étcsokoládét felolvasztom és a vaníliás krémre simítom, majd hűtőbe teszem, hogy a csokoládé megdermedjen. Amikor már elég kemény, rásimítom a cappuccinos krémet, amelyhez a maradék krémbe 4 evőkanál mogyorós cappuccino port teszek, és jól kikeverem. Az így elkészült krémet a csokoládéra rásimítom, erre pedig a sárga lap kerül. A tetejére csokoládét olvasztok. 


Domján Mária receptje.

Ha neked is tetszett a recept, oszd meg másokkal! Köszönjük!
Forrás itt található:

Megosztás




 







http://ezatutirecept.blogspot.com/2015/02/bolyi-turos-lepeny-nagyon-szeretjuk.html