Hozzávalók egy kb. 24 x 24 centis kapcsos tortaformához:
25 szelet rozsos toast kenyér
25 dkg tehéntúró
1 kis fej vöröshagyma
1 evőkanál tejföl
só, őrölt kömény, csemege Piros Arany
1 evőkanál étolaj
1 csokor kapor
20 dkg natúr sajtkrém
20 dkg natúr vajkrém
10 dkg szalámi
kb. 10 dkg trappista sajt
Ha neked is tetszett a recept, oszd meg másokkal is! Köszönjük!
25 szelet rozsos toast kenyér
25 dkg tehéntúró
1 kis fej vöröshagyma
1 evőkanál tejföl
só, őrölt kömény, csemege Piros Arany
1 evőkanál étolaj
1 csokor kapor
20 dkg natúr sajtkrém
20 dkg natúr vajkrém
10 dkg szalámi
kb. 10 dkg trappista sajt
Elkészítése itt található: