KÉP
Hozzávalók egy 26 centi átmérőjű tortaformához:
a krémhez:
4 dl tejszín
40 dkg étcsokoládé
2 evőkanál instant kávépor
cukor, vaníliás cukor ízlés szerint
a tésztához:
3 x 2 tojás
3 x 6 dkg kristálycukor
3 x 1 evőkanál víz
3 x 7 dkg liszt
3 x 4 g sütőpor
a díszítéshez:
2 dl tejszín
mogyorókrokant, csokoládé kávészemek
Ha neked is tetszett a recept, oszd meg másokkal! Köszönjük!
Hozzávalók egy 26 centi átmérőjű tortaformához:
a krémhez:
4 dl tejszín
40 dkg étcsokoládé
2 evőkanál instant kávépor
cukor, vaníliás cukor ízlés szerint
a tésztához:
3 x 2 tojás
3 x 6 dkg kristálycukor
3 x 1 evőkanál víz
3 x 7 dkg liszt
3 x 4 g sütőpor
a díszítéshez:
2 dl tejszín
mogyorókrokant, csokoládé kávészemek
Elkészítése itt található: